domenica 20 aprile 2014

Pizza rustica pasquale

Ciao a tutti!!!
Oggi altra ricetta pasquale! 

Hi guys!!!

Today aother typical Easter recipe.


(dosi per una pizza)
Difficoltà: ••

(doses for one pizza)

Fix: ••


Ingredienti per la brisè:

3 uova

12 cucchiai di olio d'oliva e 12 cucchiai di acqua 

Farina quanto se ne assorbe l'impasto ed

un pizzico di sale


Ingredients for the Brisè:

3 eggs

12 tablespoons olive oil 12 tablespoons of water as it absorbs Flour the dough and

a pinch of salt.


Ingredienti per il ripieno:

200gr di ricotta o di capra o di pecora

200gr di formaggio scaldato

4 uova sode

2 uova intere

E a vostro piacimento salsiccia secca a cubetti, prezzemolo, sale e pepe q.b.


Ingredients for the filling:

200gr ricotta or goat or sheep

200gr warmed cheese

4 hard-boiled eggs

2 whole eggs

And at your convenience dry sausage into cubes, parsley, salt and pepper to taste.



Impastate la pasta brisè e dividetela in due panetti uno leggermente più grande dell'altro. Tirate l'impasto il panetto più grande e disponetelo nella tortiera.

knead the brisè and divide into two loaves are a slightly larger than the other. Pull the dough the largest cake and place in pan.


In una ciotola spezzettate ed amalgamate tutti gli ingredienti del ripieno e dopo aver salato e pepato a vostro gusto versate il composto sulla pizza.

In a bowl mix all chopped and ingredients of the filling and salted and peppered to taste pour the mixture over pizza.



 Stendete il secondo panetto e disponetelo sulla pizza, siggillate i bordi.
Sbattete un uovo con un pó d'olio da spennellare sopra e bucate la superficie con una forchetta.
Infornate a 180 gradi per 20 min circa.

Roll out the second cake and place on pizza, siggillate edges.

Beat an egg with a bit of oil to brush on and holed the surface with a fork.

Bake at 180 degrees for 20 minutes or so.



Impiattate, servite e gustate il piatto!!! Kissotti fashion

Serve, serve and enjoy the dish!!! 

Fashion Kisses.







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